ruime plekken

zwemmeer
La forêt, 58370 Larochemillay,
Nièvre, Frankrijk

Camping
plattegrond
streek
huurtenten

Cursus Schilderen 3 tot 7 september

 

Workshop schilderen op camping La Forêt du Morvan,
In deze workshop schilderen wil ik je kennis laten maken om vanuit je intuïtie kleuren vorm te laten krijgen op het doek. Uiteraard heb je wat basis technieken nodig die ik je bij zal brengen. Maar belangrijker vind ik dat je gevoel krijgt voor perspectief, kleuren tegen elkaar aan durft te zetten en verhoudingen leert zien. Een eindresultaat zal er altijd zijn. Maar de weg er naar toe vind ik het belangrijkste.

Je mag zelf kiezen hoeveel dagdelen je wilt schilderen, de    kosten zijn € 15 euro per dagdeel inclusief materialen m.u.v. professionele schildersdoeken. We beginnen maandag 3 september van 9 tot 12 en van half 2 tot half vijf.
Daarna bekijken we per dag wie er wanneer wil komen.
Tijdens de workshop wordt er koffie en thee geserveerd, ook kunt u mee lunchen wanneer u bijvoorbeeld een hele dag wilt schilderen, kosten voor de koffie/thee per dagdeel € 2,50,  lunch € 10,- per keer.
Omdat dit de eerste keer is dat we een workshop schilderen aanbieden is het voor ons nog een beetje ontdekken hoe het een ander precies vorm krijgt.
Jan neemt alle materialen mee, die nodig zijn voor deze workshop. Heeft u zelf een schildersezel die u eenvoudig mee kunt nemen dan mag dat.
Heeft u vragen of wilt u zich opgeven dat kan via email
Info@campinglaforet.nl of  jansmit@enroutebv.nl en per telefoon + 31 (0)6 54 20 83 23 of via bovenstaande telefoonnummers.
schilderijenpassieinkleur/

Wilt u het nog even nalezen klik hier


Workshop Beeldhouwen 10 tot 14 september 

Workshop Beeldhouwen

 

 

 

Er wordt gewerkt met zachte en hardere steensoorten zoals speksteen, serpentijn, albast en zandsteen. Er wordt individueel gewerkt, dit houdt in dat je gestimuleerd en begeleidt wordt in het ontdekken van je eigen vormen en ideeën. Ervaring is niet nodig ook voor beginners zijn alle steensoorten eenvoudig te bewerken. Onder begeleiding van Thea en Rosaline, wordt een zelf gekozen steen bewerkt met handgereedschap. De steen en het gevoel dat u bij deze steen krijgt, liggen aan de basis van het beeld dat gemaakt zal worden. U werkt individueel aan een steen die u zelf heeft uitgekozen. Zodra u een basis in uw steen gemaakt heeft, kunt u aan de vormgeving beginnen. U kunt intuïtief te werk gaan (de vorm van de steen volgen) of een steen kiezen op basis van een idee dat u heeft. 
U krijgt uitleg over het juiste gebruik van gereedschap, zoals de hamer, beitels, verschillende soorten raspen en schuurpapier.

wilt u het nog even nalezen
De prijs voor de workshop is EUR 170,== p.p.,

De prijs is inclusief gebruik van gereedschappen, 2 lunches en koffie/thee tijdens de workshop.
De steen betaalt u apart per kilo, er is ruime keuze uit diverse soorten en groottes.
Voor een kleine indruk kijkt u onder foto's/
beeldhouwen.

Tijdens deze workshop kunt u verblijven op onze camping, in een huurtent of in uw eigen kampeermiddel. U krijgt dan 10 euro korting op de cursus.
Ook deelnemers die niet op de camping verblijven zijn van harte welkom.

Voor andere creatieve cursussen zie

 

 

 


 

 

 


 
camping morvan